U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Residentie Joline

Kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in hartje Mariakerke!
Residentie Joline - Cfinance Vastgoed

Ontdek Mariakerke!

Residentie Joline is gelegen in het mooie Mariakerke (Oostende) vlakbij winkels, alsook enkele goede speciaalzaken die zich in de buurt bevinden. De gouden driehoek van kleine detailzaken bevindt zich om de hoek (Nieuwpoortsesteenweg). Verderop vindt u ook het volledig vernieuwd zwembad Brigitte Becue en tevens het strand is op enkele passen van de residentie. Pootjebaden in de zalige zon in de zomer of heerlijk uitwaaien in de winter? Het kan allemaal.

De laatste jaren werd er heel wat vernieuwd in de buurt en bevinden zich rondom het project heel wat nieuwe appartementsgebouwen. De ligging is ideaal als tweedeverblijf of als u op zoek bent naar een locatie dichtbij zee en op fietsafstand van het historisch hart van de stad! Bent u een rasechte Oostendenaar of eerder een aangespoelde tweedeverblijver? Voor iedereen wat wils op Mariakerke!

Residentie Joline - Cfinance Vastgoed

Ontdek het gebouw!

Residentie Joline is een kleinschalig en charmant appartementsgebouw bestaande uit 10 appartementen.

Het gelijkvloers beschikt over een ruime, gemakkelijk toegankelijke fietsenberging, privatieve kelderbergingen, vuilnislokaal en uiteraard een nette afgewerkte inkomhal. Via de doorgang bereik je de achterliggende, ingesloten tuin. Deze laatste zal mooi aangelegd worden door de bouwheer.

Van de eerste tot de vierde verdieping zijn er telkens 2 appartementen per niveau van 88 m². Op de dakverdieping wordt er een prachtige penthouse geplaatst met unieke leefterrassen waar je op ieder moment van de dag kan genieten van het zonnetje.

Residentie Joline - Cfinance Vastgoed

Joline, ma belle!

Moderne architectuur kan teruggevonden worden in dit project gebouwd door D'hoore Construct. Zo wordt er rekening gehouden met alle hedendaagse verwachtingen van isolatienormering & energieverbruik. Tevens wordt er gekozen voor een mooie ingesloten gemeenschappelijke tuin waar het gezellig keuvelen is met uw buren!

Residentie Joline - Cfinance Vastgoed
10
Units
2
Slaapkamers
nov2023
Oplevering
88 m²
Min. opp.
Residentie Joline - Cfinance Vastgoed

Nieuwbouwproject

Residentie Joline

2 slaapkamerappartementen gaande van 88 m² tot en met 115 m². 
Prachtige penthouse met leefterrassen. Gemeenschappelijke aangelegde tuin en groendak!
Residentie Joline - Cfinance Vastgoed